Wie is Simply Me?

Wie is ‘Simply Me’?

simplymeIk ben Tineke, bouwjaar 1984 en werkzoekende. Ik woon samen met Peter en mijn twee katten Tara en Dokus. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, yoga, lees ik veel, is muziek nooit ver te zoeken en hou ik mij creatief bezig. Ook spreek ik graag af met vrienden en familie.

Waarom deze blog?

Nadat ik jaren heb doorgestoomd, altijd ‘full speed ahead’, heeft de realiteit mij ingehaald. Met als gevolg dat ik terug moet naar de basis, terug naar mezelf. Dat houdt in dat ik moet leren luisteren naar mezelf (zowel fysiek als mentaal) en op zoek moet gaan naar datgene wat mij weer energie gaat opleveren, in plaats van dat het energie kost. Bewust zijn van de mooie momenten in het leven en vooral van het leven genieten.

Wat kun je hier vinden?

Van persoonlijke verhalen tot ervaringen die ik heb verkregen met nieuw ontdekte werk- en levenswijzes. Daarnaast wil ik de focus leggen op datgene wat een ‘feel good’ ervaring oplevert.

liefs

 

 

 

Wil je niets missen? Volg mij via Bloglovin’ of volg mij via de aanmeldknop in het menu om per e-mail op de hoogte te worden gehouden.

Advertenties

2 gedachtes over “Wie is Simply Me?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s