Prioriteiten stellen

Het valt ook allemaal niet mee. Ik wil zoveel, maar het lijkt alsof de dagen veel te kort zijn. En dan moet je keuzes maken.

hft_stapjeterug

Dit is waar ik de laatste tijd een beetje mee zit te worstelen, al moet ik zeggen dat het meer voelt als spelen. Ik heb steeds duidelijker voor ogen wat ik wil en dus ook waar ik mijn energie in wil steken. Dan blijkt dat andere dingen wat meer op de achtergrond komen te staan en ik vind dat eigenlijk niet eens zo erg.

Hurray for Today blog
Je zou mijn blogplanning eens moeten zien. Tot begin juni heb ik helemaal netjes ingepland welke blogpost ik wanneer online wil hebben. Maar ja, je moet ze dan nog wel schrijven en online zetten. Ik merk dat ik daar niet zoveel meer mee bezig wil zijn. Wat op zich niet zo gek is, want ik ben ondertussen met zoveel andere dingen bezig: opzetten eigen bedrijf, volgen van coachopleiding, voorbereidingen voor de komende verhuizing en dan probeer ik ook nog een beetje leuk te leven. So much to do in so little time.

Dan heb ik het nog niet eens over het sporten gehad. Met de marathon van Rotterdam die over ruim vier weken op de planning staat, ben ik druk bezig met de training. Dit betekent dat ik elke week meerdere malen wil sporten om mijn conditie op peil te houden en om straks goed voorbereid aan de start te staan. En die lange duurlopen die nemen nu eenmaal veel tijd in beslag.

Hoe ga ik het de komende tijd aanpakken?
Op dit blog zal ik af en toe nog wat plaatsen, maar ik laat mijn vaste blogschema voorlopig voor wat het is. Ik wil niet iets plaatsen waar ik niet achtersta of waar ik niet mijn volledige aandacht aan kan geven. Bij mij gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Dit betekent ook dat ik minder tijd zal besteden aan het lezen van artikelen op andere blogs. Het is niet dat ik het niet wil, maar ik zou niet weten waar ik nu de tijd vandaan moet halen. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.

I’ll be back, don’t worry. Maar wanneer dat is, dat is niet duidelijk.

Mocht je op de hoogte willen blijven wat er in de tussentijd allemaal gebeurt?
Volg mij dan op Instagram via @__tineke
Zie ik je daar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s