Diary Februari #3

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag.

Zaterdag 17 februari t/m vrijdag 23 februari

17-02

1hft_pm

Vandaag ga ik met een vriendin naar Barneveld om daar een seminar bij te wonen van Michael Pilarzcyk. Het hoe en wat heb ik gisteren online gezet, dus mocht je meer willen weten, klik hier.

1hft_hotel

Na dit seminar zijn we naar Putten gereden om daar in te checken in hotel ‘Hof van Putten’. Nadat we een hele wandeltocht door het centrum van Putten hebben gemaakt om ergens te kunnen eten, belanden we in een pizzeria, die vooral erg lang op zich liet wachten met het serveren van drank en eten. We waren net op tijd terug in het hotel om bijna met verrekijker vanuit het bed ‘Wie is de Mol’ te kunnen kijken. 😉

18-02

Na een heerlijk ontbijt in het hotel, checken we uit en rijden we terug naar het noorden van het land. Het is super mooi weer, dat beloofd nog wat voor vanmiddag.

2hft_run

Want rond half twee trekken Peter en ik de hardloopschoenen aan en gaan we (bijna) 25 kilometer hardlopen. Op het laatste stuk lijken onze benen van lood. Toch fijn dat we dit wel hebben gedaan.

19-02

3hft_schaatsen

Een nieuwe werkdag voor de boeg, die ik graag onderbreek voor de Olympische Spelen. Vandaag staat de 500 meter sprint op het programma waarin de Nederlanders weinig kans maken op een medaille.

3hft_study

Hierna weer aan de studie. Ik doe mee aan de online coachchallenge van Dolly Heuveling van Beek om mijn vaardigheden op gebied van coaching bij te schaven.

3hft_tara

Aan het einde van de middag ga ik op de bank zitten en komt Tara mij gezelschap houden. Lekker warm, zo’n kat op schoot.

20-02

4hft_study

Nadat ik vanochtend weer een sessie met één van mijn klanten heb gehad, gaan we gewoon weer verder met waar ik gisteren ben gebleven: eerst weer een stukje van de coachchallenge en daarna een nieuw hoofdstuk met opdrachten voor de coachopleiding. Ik vind het gaaf om mezelf zo te blijven ontwikkelen en iets te doen waar ik echt weer energie van krijg. Iets wat ik jaren heb gemist.

4hft_mandala

Er lijkt een nieuwe traditie te zijn geboren. Het is weer dinsdagmiddag en ik ga samen met de kids aan tafel zitten om te kleuren. En de mandala is bijna af!

21-02

5hft_run

Om de dag goed te beginnen ga ik de deur uit om een fijn rondje van 5 kilometer te pakken.

5hft_study

Ja, gewoon omdat het kan, ook vandaag weer een stukje werken aan de coachopleiding.

5hft_vlogs

Halverwege de middag vind ik het wel even mooi geweest en ga ik een aantal vlogs kijken via YouTube. Dokus laat deze kans niet onbenut.

22-02

6hft_shorttrack

Gaan we weer. Vanochtend staat shorttrack op het programma en zien we Suzanne Schouten de eerste gouden plak voor Nederland binnen halen voor dit onderdeel. Wat een emotie komt daarbij kijken, heerlijk stukje televisie!

6hft_webinar

Vanavond zit ik klaar voor een webinar ter afsluiting van de coachchallenge. Het blijft een fijn stukje techniek om zo op de hoogte te blijven.

23-02

7hft_run

Ik besluit me goed in te pakken voor een rondje van 10 kilometer. In de kou, maar wel met het zonnetje, is het prima vertoeven buiten. Oké, ik tik net niet de gewenste afstand aan, maar voel me wel heel lekker. Dit weer wil ik gewoon altijd met hardlopen.

7hft_klaarzitten

Goed voor mezelf zorgen is belangrijk… 🙂

7hft_webinar

…want ook vandaag staat er weer een webinar op het programma. Dit keer van Eelco de Boer en zijn uitleg hoe je kunt aan de hand van verschillende verdienmodellen kunt  ‘Leven van Internet’. Maar liefst 3,5 (!) uur is Eelco bezig. Het is heel interessant, al had het laatste stuk waarbij hij zijn online programma aanbied een stuk minder had gemogen. Na vier keer hetzelfde vertellen komt de boodschap wel over.

En hiermee eindigt mijn weekoverzicht. Volgende week is het voorjaarsvakantie en doe ik het wat rustiger aan qua werkgerelateerde zaken. Maar er staat genoeg andere activiteiten op het programma. Tot volgende week!

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: mindfulness in 10 quotes
✴ True Face
✴ Persoonlijk Meesterschap

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s