Diary Februari #2

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag.

Zaterdag 10 februari t/m vrijdag 16 februari

10-02

1hft_shorttrack

De Olympische Winterspelen zijn van start gegaan en dat betekent dat we deze week regelmatig voor de televisie te vinden zijn. We beginnen met shorttrack. Wat gaat dat hard en wat halen ze elkaar op spannende wijze in. Fascinerende sport.

1hft_mandala

Ik maak deze mandala af…

1hft_mandala2

…en begin met een nieuwe. Dat wordt een uitdaging, met al die kleine vlakjes.

1hft_insta

Vanmiddag dan zie ik deze cijfers verschijnen op mijn Instagram account: 123. Vind het heel leuk om te zien dat andere Instagebruikers mijn account willen volgen. Zo zie je maar weer, doe ik het niet alleen voor mezelf. 🙂

11-02

2hft_schaatsen

Daar zitten we weer. Deze keer volgen we de 5000 meter schaatsen voor de mannen en zien we dat Sven Kramer weer een gouden plak binnenhaalt. Yeay!

2hft_magazine

Ik laat het hardlopen vandaag even zitten. Een spier in mijn linkerbovenbeen is overbelast en om het rust te geven, doe ik vandaag geen lange duurloop. In plaats daarvan lees ik de marathonspecial van het tijdschrift Runner’s World. Doe ik toch nog een beetje aan voorbereiding voor 8 april. Het komt steeds dichterbij.

12-02

Ik heb mijn dag niet vandaag. Ik word moe wakker en heb moeite met de invulling van mijn dag. Vanmiddag staat er wel een coachsessie met een klant op het programma, die ik met een goed gevoel doorzet, maar dan is het ook echt klaar. Ik-ben-op!

13-02

4hft_schaatsen

En dit is dan het beeld voor de rest van de week. Ik schrijf een blog over hoe ik mij nu voel en wat ik de komende tijd ga doen. Ik schrap taken uit mijn agenda en doe alleen de dingen die ik wil, in plaats van dat ik dingen van mezelf moet. Voor nu is dat schaatsen kijken, met mijn laptop op schoot. De mannen komen keihard voorbij en met samengeknepen billen zie ik hoe Kjeld Nuis en Patrick Roest beide een medaille binnenhalen. Nice!

4hft_zon

Dit helpt wel mee in het opladen van energie. Het is super lekker weer vandaag, de zon komt als geroepen. De lente laat niet lang meer op zich wachten, ik wil dolgraag weer buiten kunnen zitten.

4hft_dokus

Dokus neemt het er in elk geval weer van…what else?! 😉

4hft_kleuren

Als de kids uit school komen, ga ik met mijn kleurboek aan de eettafel zitten. Dit inspireert de kinderen om hun eigen kleurboek en stiften erbij te pakken en zo zitten we de rest van de middag met z’n allen te kleuren en te kletsen. Heel fijn moment en mooi einde van deze eerste dag van rustig aan doen.

14-02

5hft_schaatsen

Goh, wat zou dit toch zijn? 😉
Het is weer tijd voor schaatsen: dit keer de 1000 meter voor de vrouwen en weer is Nederland supersterk. Hoera voor Jorien!

5hft_work

Ik kijk nog wat andere Olympische sporten en werk vooruit met het creëren van ‘quote content’ voor Instagram. Kun jij ook wat inspiratie of een beetje extra motivitatie gebruiken? Volg mij op Instagram: @__tineke. Ik post ook steeds meer op de Instastories, voor een kijkje achter de schermen. Leuk om je daar ook te ontmoeten.

5hft_tara

Isn’t she pretty? Eigenlijk is dit Tara haar look wanneer ze zit te wachten tot ze weer wat te eten krijgt. Dan houdt ze mij super goed in de gaten.

5hft_trueface

Een paar weken geleden heb ik dit boekje gekocht in Amsterdam bij de English Bookstore en het blijkt onverwacht een heel leuk boek te zijn. Waarom? Dat lees je volgende week op dit blog. Voel je de spanning? 😉

5hft_kaartje

5hft_kaartje2

Krijg je ineens een rode envelop met de post en zit er dit kaartje in met een hele lieve en krachtige boodschap. Thanks Dolly!

15-02

6hft_brainstorm

Ben je het al zat? Dit is mijn vaste stek voor deze week. Schaatsen kijken en nu een beetje schrikken van het beurse hoofd van Erben Wennemars (iets met niet goed uitkijken tijdens het fietsen, waardoor je door een achterruit knalt van een stilstaande auto). Ondertussen doe ik een brainstorm sessie voor mijn coachingpraktijk en schrijf ik doelen op die ik in 2018 en 2019 wil bereiken op professioneel vlak.

Dat ik dit doe is een goed teken, want dat betekent dat mijn energieniveau weer omhoog klimt. Het voelt lekker.

6hft_tara

Ook Tara is weer van de partij.

6hft_us

En dan staan Peter en ik ineens in de grote zaal van de Oosterpoort. Het is tijd om zijn Sinterklaas cadeau te gaan innen en mogen we een avondje gaan genieten van live-muziek.

6hft_douglasfirs

Het publiek wordt langzaam opgewarmd door de Belgische band Douglas Firs.

6hft_trigger1

6hft_trigger2

6hft_trigger3

Om vervolgens omver geblazen te worden door de Belgische rockgroep Triggerfinger. Wat een fijne avond! Ondanks het feit dat ik ze voor de zesde keer live mag zien, stellen ze nooit teleur. Ik dans de voeten onder mijn lijf vandaan, de lach is niet van mijn hoofd af te krijgen.

16-02

 

7hft_work

The day after. Dokus perst zich tussen mijn onderbeen en de leuning van de bank en ik werk aan een aantal blogposts voor volgende week. En ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen wat er op de achtergrond aan staat.

Tot volgende week!

Blogposts van deze week:
✴ Here we go again…

Advertenties

2 gedachtes over “Diary Februari #2

  1. Zelfs ik heb naar het schaatsen gekeken, ook al heb ik daar als Belgische eigenlijk helemaal niets mee. Maar dus wel Esmee zien winnen. Zo rustig luieren kan toch echt fijn zijn, ik had een snipperdagje deze week en collega’s leken te denken dat je dat toch beter doet als het lekker warm is in de zomer, maar zo gewoon onder een dekentje op de bank niets hoeven te doen is ook al wel eens zalig.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s